Ahad, 13 September 2015

Program Affiliate Tempatan TerbaikProgram Affiliate Terbaik berdasarkan pengalaman sayadan membaca pengalaman rakan-rakan blogger lain yang hebat dalam usaha mempromosikan program Affiliate.
JobDirumah merupakan program Affiliate terbaik bagi tahun 2014. Ramai blogger dah berjaya menjana pendapatan yang lumayan melalui proigram Affiliate JobDiRumah.


P/S : Jangan lupa juga untuk Promosikan laman web Advetorial.mySyukur Alhamdulillah.. Pada tahun lepas ramai blogger berjaya menjana pendapatan yang lumayan melalui beberapa produk Tim Infokerjaya


Berminat nak buat Duit Mudah bersama Tim Infokerjaya? Boleh baca di siniAshadee atau sebelum ini dikenali sebagai Jom Niaga merupakan Platform Affiliate yang memasarkan pelbagai produk Affiliate tempatan dan antarabangsa. 

Terlalu banyak produk Affiliate yang terdapat di laman web Ashadee. Sampai rambang mata dibuatnya untuk memilih produk affiliate yang mana satu?
Saya mula menyertai Klikjer pada tahun 2010. Saya tahu tentang kewujudan program affiliate Klikjer ni daripada Tuan Mohd Suhaimy atau lebih dikenali sebagai Suth dalam dunia perniagaan internet. 

Klikjer merupakan Platform Affiliate yang memasarkan pelbagai produk Affiliate tempatan. Secara keseluruhannya KlikJer dan Ashadee hampir sama sahaja iaitu terdapat pelbagai produk affiliate yang dapat anda promosikan.

Cuma yang berbezanya dari segi komisyen yang ditawarkan. 

Klikjer menawarkan komisyen yang cukup lumayan, iaitu 70% komisyen untuk setiap jualan yang berjaya anda hasilkan.

Catat Ulasan